Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

GLICEMIA ȘI TENSIUNEA, SUB CONTROL!

GLICEMIA ȘI TENSIUNEA, SUB CONTROL!
Comentează 0

De ”Zilele Aradului”, cea mai mare sărbătoare locală, nu puteam lipsi din mijlocul arădenilor, astfel că ne-am mobilizat pentru a ne întâlni cu cât mai mulți din oamenii frumoși ai orașului, dar mai ales pentru a sta de vorbă despre sănătatea lor.

Primul ”interviu” a fost cu tensiometrul, pentru a vedea în ce măsură afecteză capriciile vremii din ultima perioadă sănătatea, iar al doilea a fost cu glucometrul, pentru a măsura glicemia (zahărul din sânge), un alt indicator al unor posibile dezechilibre din organism. După ce am povestit cu pacienții, le-am recomandat ce pot face pentru îmbunătățirea stării de sănătate și cum să se ferească de efectele schimbărilor de temperatură, ale expunerii prelungite la soare, lipsa lichidelor, excesul de carbohidrați și grăsimi etc.

Cadre didactice ale specializărilor de medicină, rezidenți, doctoranzi și  studenți ne-am împărțit ”în ture”, pentru a asigura permanența la ”cortul cu sănătate” în fiecare zi, până la ora 18.00, iar în acest weekend vom fi până seara târziu, vineri, sâmbătă și duminică.

Vă așteptăm la noi și în ultimele zile din sărbătoarea arădenilor, și nu uitați: ”Sănătatea e mai bună decât toate!

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite