Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Glasspandoor inaugurează un nou showroom în Arad, pe o suprafață de 1000 mp

Glasspandoor, brandul cu origini arădene deschide duminica, 13 martie, încă două puncte de lucru în vestul Romaniei, ajungând astfel la opt magazine. Magazinele noi se vor deschide duminică în Beiuş (Bihor) şi în Arad, Str. Stefan Cicio Pop, Nr.6.

Glasspandoor inaugurează un nou showroom în Arad, pe o suprafață de 1000 mp
Comentează 3

Vom vorbi astăzi despre deschiderea şi lansarea proiectului pilot GLASSPANDOOR New Concept, care se vrea a fi o trecere de la conceptul actual de magazine Glasspandoor la ceva foarte special, un concept unic în România, un magazin altfel, un magazin super-friendly în care produsele de calitate, design-ul unic şi relaţiile inter-umane vor conduce către colaborări benefice multi-laterale.

„Despre noul concept? Va fi ceva special, din 5 Iunie când va fi lansat în full concept, Glasspandoor va fi combinaţia perfectă între a petrece timp cu oameni dragi, a socializa, a interacţiona şi a investi inteligent în interiorul casei, şi când spun inteligent mă refer la consiliere super profesională, sfaturi de la designeri, arhitecţi şi constructori, va fi ceva cu adevărat unic, veţi vedea. Încă ceva, trei surprize mari despre care nu pot să vorbesc vor fi inaugurate în noul concept, începând cu 5 iunie. Dar, este foarte importantă şi deschiderea de duminică, din 13 martie, când practic deschidem primul showroom de mobilă Glasspandoor. Suntem producători de mobilier, producem în Arad şi cred că arădenii sunt primii care trebuie să profite de calitatea produselor Glasspandoor. Vă aşteptăm la deschidere!" - Ucu Dima, CEO & founder Glasspandoor.

Fiecare deschidere a venit cu reduceri foarte mari în ziua inaugurării, aşa va fi şi de această dată. Puteţi analiza regulamentul şi reducerile speciale accesand link-ul: https://bit.ly/3HBUAE2

Galerie foto (34)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide