Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Glad Varga: „Sunt extrem de încântat să vă împărtășesc entuziasmul meu când văd implicarea a sute de tineri la o acțiune de ecologizare!” (FOTO)

Ziua de 16 septembrie a fost declarată Ziua de Curățenie Națională Let’s Do It, Romania! Au participat voluntari din Arad,  Alba, Argeș, București, Ilfov, Bihor, Bistrița Năsăud, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Cluj, Caraș-Severin, Constanța, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Iași, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Sălaj, Satu-Mare, Suceava, Timiș, Tulcea, Teleorman, Vâlcea, Vaslui şi Vrancea care au încercat să-i redea naturii frumuseţea.

Glad Varga: „Sunt extrem de încântat să vă împărtășesc entuziasmul meu când văd implicarea a sute de tineri la o acțiune de ecologizare!” (FOTO)
Comentează 0

Deputatul liberal arădean Glad Varga, membru al Comisiei pentru mediu şi echilibru ecologic, a participat la acţiunea de ieri, organizată pe malul Mureşului, împreună cu fetele de la FCC UAV Arad, reprezentanţii ADI Deşeuri şi alţi voluntari, care îşi doresc un oraş mai curat.

„Sunt extrem de încântat să vă împărtășesc entuziasmul meu când văd implicarea a sute de tineri la o acțiune de ecologizare! Faptul că suntem aici, împreună pentru un scop comun, dovedeşte că am conştientizat cu toţii că este important să fim solidari pentru a face o schimbare reală.

Gânduri de apreciere către echipa care a inițiat campania «Let's Do It Romania»! Eforturile voastre de a mobiliza atât de mulți oameni pentru această cauză sunt admirabile și inspiraționale! Felicitări tuturor voluntarilor implicaţi!”, a ţinut să transmită Glad Varga.

Partenerii de anul acesta ai Zilei de Curățenie Naționale au fost: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor; Ministerul Educației; Ministerul Afacerilor Interne; Ministerul Apărării Naţionale; Apele Române; Romsilva; Asociația Ofițerilor în Rezervă din România; Asociația Municipiilor din România și Asociația Comunelor din România.

„Exact pe 16 septembrie 2009, anunțam public apariția Let’s Do It, Romania! și îi invitam pe locuitorii României să ni se alăture în încercarea de a curăța deșeurile din natură”, a ţinut să precizeze Anamaria Hâncu, co-fondator Let’s Do It, Romania.

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (28)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite