Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

GLAD VARGA: ÎNSCRIE-TE VOLUNTAR LA RED RUN

Centrul Județean de Voluntariat Arad alături de Poliția Locală Arad, unul dintre organizatorii evenimentului, recrutează voluntari pentru evenimentul RED RUN 2016, ce va avea loc duminică, 28 august 2016.

GLAD VARGA: ÎNSCRIE-TE VOLUNTAR LA RED RUN
Comentează 0

Președintele Centrului Județean de Voluntariat Arad, Glad Varga, face apel către arădenii interesați să participe ca voluntari la acest eveniment să fie parte la această importantă competiție.

Afis_A3_Red_Run (1)

Cei interesați se pot înscrie completând datele necesare la link-ul:

https://www.surveymonkey.com/r/voluntarlaredrun

Vârsta minimă pentru înscrieri este de 16 ani, iar condițiile obligatorii sunt interesul, implicarea, empatia, prezența de spirit și seriozitatea. Va fi necesar semnarea unui contract de voluntariat iar în cazul voluntarilor sub 18 ani acordul părinților. Activitățile de voluntariat se vor desfășura conform programului: Joi 25 august 2016, ședință de organizare, Vineri 26 august 2016 în intervalul orar 16.00 – 19.00, Sâmbătă 27 august 2016 în intervalul orar 16.00 – 19.00, Duminică 28 august 2016 în intervalul orar 08.00 – 16.00

UNDE ESTE NEVOIE DE AJUTOR:

La predarea kit-urilor, definitivarea înscrierii, la startul cursei, pe traseul cursei, la premiere, la punctele de hidratare pe 28 AUGUST 2016

26-27 AUGUST 2016 la realizarea pachetelor pentru alergătorii înscriși (locul va fi anunțat).

Voluntari care să posteze afișe în parcuri, locuri de alergare, voluntari care să promoveze online evenimentul și să distribuie Flyere pentru a ajuta la: RED RUN, pregătirea obstacolelor și a traseului, BRANDING TRASEU ȘI SCOATEREA BRANDINGULUI PARTENERILOR/SPONSORILOR, ÎNSCRIERE, ACTIVITĂȚILE DIN ZONELE DE START/FINISH și PUNCTE HIDRATARE, OFERIREA MEDALIILOR, SUPORT LA SOSIRE, PREZENȚĂ LA SCENĂ, AJUTOR LA PREMIERE, MAJORETE și SUPORTERI PE PARCURS., SUPORTERI PENTRU ALERGĂTORI.

Persoana care gestionează voluntarii: Varga Glad

Mail: varga_glad@yahoo.com

Facebook: https://www.facebook.com/gladvarga/

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite

Inchide