Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Glad Varga a fost nominalizat la premiul pentru politicianul anului, la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Glad Varga, deputat PNL de ARAD, a fost nominalizat pentru premiul politicianul anului la cea de a VII-a ediție a Galei Naționale de Excelență în Asistență Socială. Evenimentul va avea loc pe 17 martie, la Ateneul Român.

Glad Varga a fost nominalizat la premiul pentru politicianul anului, la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială
Comentează 4

Prin intermediul Galei Naţionale a Excelentei în  Asistență Socială, Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali recompensează și pune în valoare asistenții sociali care au contribuit anul trecut la rezolvarea  problemelor sociale şi recunoaşte contribuția celor care au  participat la dezvoltarea asistenţei sociale şi au promovat profesia de asistent social în anul 2019.

Premiile celor 18 secțiuni ale Galei vor fi prezentate de Andreea Marin, Ambasador al Excelenței în Asistență Socială. „Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială este singurul eveniment național ce recompensează performanța celor care lucrează în acest domeniu, ca parte a unei campanii prin care se urmărește punerea în valoare a profesiei de asistent social. Evenimentul reunește cu acest scop asistenți sociali, reprezentanţi ai instituţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, politicieni precum și jurnaliști implicați în campanii sociale la nivel central și local”, susțin organizatorii.

Câștigătorii la fiecare categorie vor fi stabiliți prin vot on-line.

Cei care doresc să îl susțină pe deputatul arădean Glad Varga o pot face accesând următorul link până pe 24 februarie: https://poll.cnasr.ro/poll/13.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite