Vremea Romania, Arad 11°C

Stiri Arad

Gimnastul arădean Adelin Kotrong reia drumul spre performanţă. „Dorul de gimnastică m-a readus în sală”

Gimnastul arădean Adelin Kotrong era componentul lotului naţional de seniori în urmă cu 3 ani.

Gimnastul arădean Adelin Kotrong reia drumul spre performanţă. „Dorul de gimnastică m-a readus în sală”
Comentează 0

Avea în palmares, pe lângă titluri naţionale, un argint european de juniori şi un loc 3 la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Era pe o pantă ascendentă, însă o problemă medicală serioasă l-a trecut pe tuşă. Nu a fost descurajat, şi elevul profesorului Eugen Căţean a strâns din dinţi a respectat indicaţiile medicilor şi cu sprijinjul celor dragi a depăşit toate problemele şi a revenit în sală.

„Să ştiţi că Adelin nu a lipsit chiar atât de mult. A reluat activitatea mai ales pe terenul de atletism. A avut indicaţii clare de la un medic din Italia, vizavi de suferinţa sa, să nu întrerupă activitatea. Acum s-a întors în sală şi pentru că analizele arată bine. Eu am sperat întotdeauna să revină, dar era decizia lui, pentru că sănătatea este mai importantă ca orice. E o plăcere să-l revedem în sală”, a spus primul antrenor al lui Kotrong, Eugen Căţean.

„Dorul de gimnastică m-a readus în sală. Mai am multe de spus în acest sport. Mi-am revenit bine, şi acum sper ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine şi să pot lega elementele. De asemenea vreau să fiu un bun exemplu pentru copii de la sală. Pentru 2016 îmi doresc să redevin medaliat la Naţionale şi să fiu cooptat în lotul naţional. În finl vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în perioada dificilă prin care am trecut, şi în special mamei mele”, a spus noul component al CSM Arad, Adelin Kotrong.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite