Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gimnastica aerobică a CSUAV Arad s-a mutat în casă nouă (FOTO)

În prezenţa unei numeroase asistenţe, azi a fost inaugurat, în buricul târgului, un complex pentru gimnastică aerobică. O investiţie pentru CSUAV Arad, club care a avut câteva rezultate de excepţie în gimnastica aerobică în ultimii ani.

Gimnastica aerobică a CSUAV Arad s-a mutat în casă nouă (FOTO)
Comentează 0

Numai în ultimele zile am vorbit de medalii cucerite de sportivii acestui club la Campionatul European. "Sunt 3 săli, pe o suprafaţă de 780 mp, investiţie de aproximaiv 3 miliarde de lei vechi, fondurile provenind de la Guvernul României. Avem o sală pentru performanţă, una pentru sport de masă, şi una pe care vom vedea la ce o vom folosi. Ori pentru copii, pentru că sunt foarte mulţi tineri care vor să vină la clubul nostru, ori o sală de fitness. ocaţia este închiriată pe 10 ani, dar avem posibilitatea de a prelungi acest termen. Este o sală care se pretează performanţelor sportivilor noştri din ultimii ani. Sportivii noştri au avut rezultate foarte bune nu doar în 2015, important este ca ele să fie recunoscute al adevărata lor valoare", a spus preşedintele grupării arădene, Ovidiu Şerban". 

Panglica de inaugurare a fost tăiată de consilierul local Ovidiu Moşneag şi reprezentantul firmei ce a proiectat complexul. Alături s-au aflat şi antrenoarea şi arbitrul internaţional Ramona Haidu, alături de proaspăta campioană europeană de junioare, Francesca Morar. „Pe sfârşitul anului, vom bate palma cu doi sportivi arădeni. Odată finalizat acest proiect, încep să mă ocup de dezvoltarea clubului”, a mai spus Ovidiu Şerban.

Galerie foto (20)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite