Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Ghiba” a sărbătorit Ziua Școlii

„Ghiba” a sărbătorit Ziua Școlii
Comentează 0

Ca în fiecare an, pe 21 mai, Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” îmbracă haine de sărbătoare pentru a-şi omagia patroana spirituală a scolii, Elena Ghiba Birta

Cu această ocazie, elevii s-au exprimat, au relaționat și au încercat să se identifice cu şcoala în vederea dezvoltării sentimentului de apartenenţă la aceasta. S-au organizat o serie de activități în sistem nonformal - ateliere cu tematici diverse, care au  reunit toți elevii școlii, de la mic la mare. Astfel,  Parcul „Mihai Eminescu” a devenit o imensă curte a școlii, preț de căteva ore, cu sute de elevi și profesori care au participat la activități sau au organizat concursuri pentru colegii lor, majoritatea purtând tricouri cu însemnele școlii.

Activitățile atelierelor au fost inițiate și coordonate de cadre didactice ale școlii sau de către parteneri din comunitate. Elevii au fost invitați la experimente chimice spectaculoase, cursuri de prim ajutor, desene pe asfalt, schiuri pe iarbă, cântece la chitară, pictură pe față, machiaj, guess paper, karaoke, dansuri populare, Kangoo Jumps, jocuri de societate, teste de cultură generală etc.

A fost a treia ediție a Zilei Școlii sărbătorită astfel, a fost o zi plină de experiențe minunate împărtășite de profesori și elevi, de personalul școlii, de părinți inimoși și, nu în ultimul rând, de parteneri educaționali de nădejde.

La mulți ani, Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”! Spiritul “Ghiba” va dăinui mereu!

 

Director, Prof. Laura Putnic                        

Director adjunct,  Prof Camelia Avramescu

Galerie foto (29)


Scrie un comentariu

trimite