Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Seculici: Agromalim 2019, a încununat cu succes cei 30 de ani de susţinere a agriculturii româneşti

Organizată pe o suprafaţă de 31.300 de metri pătraţi în exterior şi 4.150 în interior, Agromalim 2019 a adus laolaltă peste 250 de expozanți şi 16.149 de vizitatori.

Gheorghe Seculici: Agromalim 2019, a încununat cu succes cei 30 de ani de susţinere a agriculturii româneşti
Comentează 0

„Cu toate că una din atracţiile târgului a lipsit anul acesta, respectiv expoziţia de taurine şi ovine, datorită focarului de pestă porcină din apropiere, participarea numeroasă a vizitatorilor la ediţia aniversară, relevă rolul pe care cea mai dinamică expoziţie agricolă din Vestul României îl are în diseminarea noilor tendinţe, a inovaţiilor şi a perspectivelor asupra viitorului agriculturii româneşti. Este o creștere calitativă, care s-a putut observa de la an la an”, – a subliniat președintele CCIA Arad, domnul Gheorghe Seculici.

Pe durata celor patru zile, vizitatorii au asistat la demonstraţii cu utilaje agricole, la demonstraţii cu robotul Banat premiat la "Field Robot Event" 2019 Germania şi au participat la concursul de îndemânare în conducerea unui tractor. Alte atracții din cadrul târgului Agromalim au fost standurile cu preparate tradiţionale, conferinţele tematice, întâlnirile de afaceri, dezbaterile, dar şi concursurile cu premii pentru vizitatori.

Cei 16.149 de vizitatori au avut ocazia să se informeze asupra ultimelor noutăţi prezentate în cadrul standurilor, conferinţelor şi a workshop-urilor din cadrul programului Agromalim 2019; totodată au putut admira expoziţia de porumbei şi păsări de rasă. Mulţumim tuturor participanților, partenerilor, vizitatorilor și oficialilor care au contribuit la succesul Agromalim 2019”, ne-a declarat domnul Cimi Enache, organizatorul evenimentului.

Următorul eveniment organizat de CCIA Arad este gala de premiere a mediului de afaceri arădean Topul Firmelor, ce va avea loc în 11 octombrie 2019, la Expo Arad. Pentru detalii: Mihaela Floricău, 0730 188 293.

 

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite