Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Marele fotbalist Gică Popescu a vizitat secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean

Marele fotbalist român s-a întors la secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean Arad, unde a sprijinit mereu lucrările de reabilitare şi modernizare demarate de Cetatea Voluntarilor. 

Marele fotbalist Gică Popescu a vizitat secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean
Comentează 0

"M-am aflat la Arad pentru o zi, dar nu puteam pleca fără a trece pe la secția de pediatrie a Spitalului Județean Arad. Aici, m-am reîntâlnit cu cei de la Asociația @cetateavoluntarilor.arad, neobosiți în eforturile de strângere de donații, de această dată pentru modernizarea secției de Radiologie copii și a secției Pediatrie 1.

Anul trecut, în vară, am vizitat pentru prima oară Spitalul Județean Arad și recent modernizata Secție Pediatrie 2. Mă bucură să văd cum solidaritatea oamenilor continuă să aducă tot mai multe schimbări în bine! Și sunt recunoscător pentru ocazia de a fi unul dintre prietenii asociației.

Pentru a fi fericiți, copiii nu au nevoie de lucruri mărețe. Însă, când vine vorba despre sănătatea lor, este nevoie de noi toți pentru a le oferi cele mai bune șanse!", a scris Gheorghe Popescu pe Facebook. 


Scrie un comentariu

trimite