Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gheorghe Falcă a câștigat un nou mandat de președinte al PNL Arad în cadrul unui eveniment impresionant

Gheorghe Falcă a câștigat un nou mandat de președinte al PNL Arad în cadrul unui eveniment impresionant
Comentează 7

Peste 2 400 de liberali din tot județul au participat la Expo Arad la ședința Comitetului de Coordonare Județean, unde au ales conducerea PNL Arad. Gheorghe Falcă a câștigat un nou mandat de președinte, într-o echipă cu Iustin Cionca și Geanina Pistru, prim-vicepreședinți.

Președintele PNL Ludovic Orban și invitații speciali – senatorul Marcel Vela, deputatul Ben Oni Ardelean, europarlamentarii Sigfried Mureșan și Cristian Bușoi – au remarcat forța organizației și evenimentul organizat impecabil. Vizibil impresionați, aceștia au vorbit despre eficiența, seriozitatea și disciplina care au făcut din PNL Arad un partid victorios.

„Îmi crește inima când vă văd: forță, determinare, capacitatea de a câștiga”, așa și-a început discursul președintele Ludovic Orban. „Aceștia sunt liberalii, oameni care construiesc pentru comunitate. Vă felicit și vă apreciez, când spui PNL Arad, spui Victorie! Acesta este adevărul! Vă felicit pentru capacitatea de a câștiga încrederea oamenilor”. Liderul PNL a mulțumit pentru „primirea călduroasă” și a făcut referire la candidatura pentru un nou mandat de președinte, cu scopul de a duce PNL la victorie.

„PNL Arad funcționează nu doar ca o echipă, ci ca o mare familie, un mare grup de prieteni care se reunesc din plăcere și muncesc pentru obiective comune. Suntem un partid al proiectelor”, a spus prim-vicepreședintele Iustin Cionca. „În ultimii 17 ani am fost permanent printre cele mai puternice organizații din țară și asta se datorează încrederii pe care arădenii o au în această echipă. Iar dacă cetățenii ne întorc prin votul lor respectul pe care, la rândul nostru, ne-am străduit să îl simtă, ne dorim cred, justificat, ca și la nivel național să fim printre organizațiile, pe bună dreptate, apreciate și recunoscute pentru rezultatele lor. Arădenii, cei care ne votează, așteaptă ca la numirile în Guvern organizațiile care performează așa cum performează Aradul să fie reprezentate”, a spus acesta. Iustin Cionca a mulțumit primarilor și a vorbit despre proiectele care vor dezvolta județul în următorii ani.

Discursul președintelui Gheorghe Falcă a produs entuziasm și emoție. „Am pus pe mine haina de politician după ce am croit bine haina de om! Îi îndemn pe tinerii din politică să croiască bine haina de om și să nu o dea jos când fac politică.” Gheorghe Falcă a vorbit despre o guvernare eficientă, despre greutățile pandemiei și redescoperirea libertății, despre responsabilitatea pentru alții și a îndemnat oamenii să se vaccineze. „A trebuit să țin mulți ani steagul acestui oraș și nu am ajuns în Parlament sau Guvern. Astăzi nu mai duc acest steag, dar vă mulțumesc pentru că încă mă acceptați în fața dumneavoastră.” Cu prim-vicepreședinții Iustin Cionca și Geanina Pistru alături, Falcă a încheiat optimist: „această echipă va aduce zeci de mii de voturi și le va întoarce prin fapte pentru oameni, pentru o viață mai bună!”

 

                   Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite