Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Licitație caritabilă organizată de Patrik pentru colega sa, Nicole

Un gest de solidaritate deosebit a fost făcut de Patrik, elev al Școlii Gimnaziale „Caius Iacob”, care nu a rămas indiferent la problemele de sănătate cu care se confruntă colega de școală Nicole. Ea va fi operată în Germania iar costul total al tratamentului la clinica respectivă este de 50.000 de euro. 

Licitație caritabilă organizată de Patrik pentru colega sa, Nicole
Comentează 0

,,Bună! Mă numesc Crișan Patrik și doresc să fac o faptă bună pentru o colegă de la școală care are mare nevoie de sprijinul nostru!

Colega mea se numește Nicole Anamaria, are 12 ani și este elevă la Școala Gimnazială Caius Iacob din Arad. Ea a fost diagnosticată cu scolioză (ajunsă la 72 grade) și are nevoie urgentă de o operație la coloană care implică niște costuri mari pentru a putea să se deplaseze normal, să se joace și să se bucure de copilărie la fel ca noi, ceilalți. Fără această intervenție medicală, ea riscă să ajungă să meargă de acum doar cu ajutorul cadrului sau chiar al căruciorului cu rotile.

Cu ajutorul peluzei Ultras Arad și al lui Florin Iacob (portarul echipei UTA), scot astăzi la licitație acest tricou oficial semnat de toți jucătorii Bătrânei Doamne. Tricoul are pe spate numele și numărul lui David Miculescu! Îmi doresc ca banii strânși pentru acest tricou să fie donați pentru operația colegei mele."

Reguli pentru participare la licitație:

1. Licitația începe de la suma de 500 RON și se va încheia vineri, 18 martie, la ora 20.00.

2. Puteți licita numai în secțiunea de comentarii de la această postare. Câștigătorul este cel care va licita cea mai mare sumă până la termenul limită.

3. Ofertele pot fi făcute numai de persoane care dețin conturi reale.

4. În cazul în care câștigătorul nu va putea fi contactat în termen de 48 de ore de la încheierea licitației, premiul va reveni următoarei persoane care a licitat cel mai mult!

Donații separate se pot face în conturile directe ale familiei:

Titular: BEZSNEI ENIKO BLANKA

IBAN: RO56RZBR0000060021584892 - Valuta: EUR

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod swift: RZBRROBU

IBAN: RO61RZBR0000060023217797 - Valuta: Lei

Revolut - @petrusbri - 0728124567

PayPal – stelianpetru@gmail.com

BT Pay - 0728124567

 

Intrați AICI pentru mai multe informații. 


Scrie un comentariu

trimite