Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gelozia îl bagă la răcoare: un bărbat care și-a înjunghiat la Pecica fosta parteneră propus pentru arestare preventivă

Gelozia i-a provocat multe bătăi de cap unui bărbat de 51 de ani, care riscă acum să fie arestat preventiv. Motivul? Și-a atacat fosta parteneră, cu aproape 20 de ani mai tânără, cu un cuțit și a înjunghiat-o. Scandalul a avut loc, ieri, la Pecica, iar agresorul a fost reținut.

Gelozia îl bagă la răcoare: un bărbat care și-a înjunghiat la Pecica fosta parteneră propus pentru arestare preventivă
Comentează 0

Astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au anunțat că au dispu punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva bărbatului. Inculpatul este cercetat cu privire la comiterea infracţiunilor de tentativă la omor şi violare de domiciliu.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că: În data de 07.07.2020, în jurul orei 15.30, inculpatul, având asupra sa un cuţit, a pătruns prin escaladare în curtea imobilului în care locuiau fosta sa concubină şi copilul lor minor. Pe fondul geloziei, inculpatul  i-a aplicat fostei sale concubine, în vârstă de 34 ani, mai multe lovituri cu cuţitul în zone vitale. Inculpatul  a fost reţinut în data de 07.07.2020 şi urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă”, susțin procurorii arădeni.

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite