Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Geanina Pistru (PNL): „Continuăm campania 100 femei liberale, 100 de ani de la Marea Unire”

„Suntem în grafic în ceea ce privește proiectul Organizației de Femei Liberale de a promova doamne și domnișoare de valoare care au ales să se alăture echipei noastre. Săptămâna aceasta am mărit organizația arădeană, primind alături de noi femei care își doresc să contribuie activ la construcția PNL și la proiectele Aradului. Sunt mândră să văd  voință și determinare în noua echipă de doamne care au ales , pe lângă carieră, familie și alte activități, să se implice în politică.

Geanina Pistru (PNL): „Continuăm campania 100 femei liberale, 100 de ani de la Marea Unire”
Comentează 0

Mă bucură faptul că în timp am reușit, alături de colegele din OFL Arad, să transmitem un mesaj clar și o imagine pozitivă care determină din ce în ce mai multe doamne să intre în politică.

Anul acesta, cu ocazia celebrării Centenarului Marii Uniri ne-am propus să promovăm rolul femeii în societate și contribuția pe care fiecare dintre noi o aduce comunității sale” declară Geanina Pistru, prim-vicepreședinte al Organizației Nationale de Femei PNL.

“În perioada următoare OFL Arad demarează o serie de proiecte dedicate copiilor, părinților, dar și inițiative specifice sectorului medical, civic și social. Avem un mare sprijin din partea doamnelor arădene care se alătură echipei noastre în număr mare. Am convingerea că până la sfârșitul anului vom definitiva toate proiectele ambițioase pe care ni le-am propus să le realizăm și vom reuși să aducem lângă noi doamne dedicate care își doresc să facă parte din marea familie liberală” declară Liliana Waas, președinte OFL Arad.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite

Inchide