Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gașca Zurli, azi la Atrium Mall

Gașca Zurli, azi la Atrium Mall
Comentează 0

Cu siguranta ati auzit de Gasca Zurli, acea trupa amuzanta care fac spectacole pentru copii in toata tara. Insa, s-ar putea sa nu stiti de unde au aparut si de ce au un succes atat de mare in randul celor mici si de ce pana si parintii ii iubesc si sunt nelipsiti de la spectacolele lor.

Secretul lor este motivatia care sta in spatele fiecarui spectacol, si anume, acela de a le oferi copiilor mai multa incredere in ei insisi si de a-i invata cum sa relationeze mai usor cu lumea si oamenii din jurul lor. Doamna Mirela Retegan explica mai bine originea ideii pe site-ul Zurliilor: „Povestea s-a nascut pe o nevoie existenta – dorinta [...] de a-i explica fiicei lumea din jur intr-un context pozitiv, educativ, care sa ii dezvolte imaginatia si sa-i dea incredere in ea.”

O poveste personala a devenit fenomen national. Nu peste noapte, ci dupa multe spectacole pline de zambete si un pic de magie.

Insa, acum, par sa aiba si mai mult de oferit copiilor din intreaga Romanie. Iar pe 21 aprilie Gasca Zurli este din nou la Arad. De aceasta data cu un nou spectacol in premiera nationala: Animale Colorate.

Spectacolul va avea loc in Atrium Mall incepand cu ora 18:00, iar intrarea este libera pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite