Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gala „Dynamite Fighting” a fost un show greșit înțeles de mulți spectatori

Organizare fără cusur, prezentator excepțional, imagini trimise în direct de Pro X la o oră de maximă audiență, sportivi pregătiți să satisfacă nu numai orgoliile antrenorilor ,ci și sufletele spectatorilor.

Gala „Dynamite Fighting” a fost un show greșit înțeles de mulți spectatori
Comentează 0

Din păcate unii dintre cei prezenți în tribune (destui de mulți) au confundat show-ul cu o competiție greșit înțeleasă.

Această atitudine a culminat cu fluierăturile de la finalul ultimei întâlniri cea din categoria MMA, în care Tolea Ciumac a câștigat împotriva lui Florin Lambagiu.

La 45 de ani, Ciumac a folosit inteligent regulamentul MMA, acesta permițând ca luptătorul poate folosi atacul atât din poziția în picioare cât și din cea de jos de pe podeaua ringului.

Deci mult mai în vârstă ca partenerul său, Florin Lambagiu ( nici 30 de ani), Tolea nu avea nicio șansă căutând victoria în urma loviturilor cu pumnii din picioare și căuta cât mai repede să-l ducă pe Florin la podea , iar acolo sa-l mobilizeze și să puncteze, lovind cu pumnii.

Nici această metodă nu era chiar în avantajul masivului luptător, deoarece Florin Lambagiu a fost un practicant de lupte.

Arbitrul avea obligația sa-i ridice pe cei doi în picioare doar dacă lupta lor la podea se dovedea pasivă. De multe ori i-a ridicat, avantajându-l astfel pe cel tânăr.

Veteranul Tolea a rezistat tuturor provocărilor și și-a ales metoda cea mai adecvată vârstei și greutății lui și...a fost declarat, pe bune, învingător.

Publicul a înțeles greșit. Spectatorii au dorit ca Tolea să se miște ca un spiriduș așa că l-au fluierat la final .

Rușinos, stimate public arădean.

A văzut și a auzit o țară întreagă.

Tolea Ciumac a luat microfonul de la prezentator și, aproape cu lacrimi în ochi, a întrebat firesc:

” Nu înțeleg de ce mă fluierați. Am greșit cu ceva? V-am jignit? Nu ași venit la un show?”

Trist. Suntem răi. Ne statisface doar sângele.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite