Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gala “Comunitatea Arădeană Sprijină Performanța”

Gala “Comunitatea Arădeană Sprijină Performanța”
Comentează 0

Devenit deja tradițe în peisajul filantropic al județului Arad, evenimentul Comunitatea Arădeană Sprijină Performanța - ajuns la ediția a IV-a (CASP 2019) - va avea loc în data de 25 mai 2019, ora 17:00, la Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad. Organizată de Asociația Sfântul Martin prin Centrul Comunitar de Informare și Consiliere, gala nobleței sufletești dedicată tinerilor, reunește de fiecare dată susținători de seamă ai performanțelor: personalități, instituții și companii partenere.

Gândit încă de la început ca un proiect amplu, care să implice pas cu pas întreaga comunitate arădeană, pentru susținerea și încurajarea perspectivelor tinerei generații, evenimentul certifică la fiecare nouă ediție faptul că împreună, oamenii generoși, schimbă destinele a sute de copii și tineri valoroși. Organizatorii, împreună cu partenerii, pregătesc pentru CASP 2019 o seară memorabilă: premii financiare, cărți, diplome și distincții speciale, menite să sprijine elita tinerilor arădeni și să ducă mai departe povestea lor și a unei comunități dedicate și implicate. Nu vor lipsi momentele artistice, spre bucuria tuturor participanților.

În mod remarcabil, ediția de anul acesta - CASP 2019 - are loc în plin Sezon cultural România – Franța. Astfel,  ne face o deosebită plăcere să reamintim că, începând cu ediția 2018 a evenimentului filantropic de susținere a excelenței tinerilor arădeni organizat de Asociația Sfântul Martin, Comunitatea Arădeană Sprijină performanța se bucură de Înaltul Patronaj al Ambasadei Franței în România reprezentată de Excelența Sa doamna Ambasador Michèle Ramis.

„Ca o recunoaștere a activității Asociației Sfântul Martin dar și a excelenței tinerilor arădeni, începând cu ediția 2019, Ambasada Franței în România a decis instituirea unui premiu special intitulat „Prix d’excellence de l’Ambassade de France en Roumanie” purtând semnătura Ambasadorului Franței în funcțiune în România. Acest premiu va recompensa cea mai bună performanță anuală obținută de tinerii arădeni la învățătură, artă, cultură, sport.

 

Asociația Sfântul Martin este împlicată în numeroase proiecte de educație, cultură, ajutor umanitar, iar împreună cu instituțiile și companiile partenere aduc, cu fiecare ediție a galei, zâmbete și încredere pe chipurile tinerilor care obțin rezultate excelente.

 

Vă invităm cu drag să fiți parteneri ai susținerii performanțelor tinerilor arădeni!

Mai multe detalii despre eveniment aici http://bit.ly/CASP2019.


Scrie un comentariu

trimite