Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gala Campionilor Arad - 2018

Gala Campionilor Arad - 2018
Comentează 0

Astazi 30 Octombrie, în cadrul conferinței de presă inițiată de către Ruben Stoia, organizatorul Galei Campionilor 2018, a fost prezentată în fața mass mediei Centura Intercontinentala IBA precum și capul de afiș al acestei gale care a fost prezent la conferința și anume Flavius Biea.

Au mai participat în calitate de invitați următorii:
Plosca Viorel-reprezentatntul arbitrilor Comitetului de Box din România, și supervizor al competiției
Cristian Gavra- reprezentant al Direcției Județene de Tinerent și Sport
Molcuțan Florin-consilierul ministrului Tineretului și Sportului
Din lista invitaților a mai făcut parte și Eduard Gafencu-aradeanul campion coloseum care din motive întemeiate a lipsit de la conferința de presă.

Centrua IBA va fi prezentă în cadrul Galei Campionilor 2018 unde se vor bate pentru ea Flavius Biea și Gonzalez Brito reprezentant al Venezuelei.

''Dupa ce Gala Campionilor 2017, a făcut o figură frumoasă pentru Arad și România, iată că a venit momentul ca cea de-a doua ediție a Galei Campionilor să ridice și mai mult nivelul boxului arădean și nu numai prin cele opt meciuri de înaltă clasă ce se vor desfășura în ring pe data de 17 Noiembrie 2018, la Sala Sporturilor Victoria din Arad. Sunt convinsă că, Ruben Stoia, cel al cărui vis a devenit realitatea prin această gala ne va surprinde și în acest an prin organizarea unui adevărat show în ring'' Bianca Morariu PR

Galerie foto (16)


Scrie un comentariu

trimite