Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Gabriel Orga-Șandor - între pasiune și carieră

Gabriel Orga-Șandor este un instructor de fitness și nutriționist apreciat în Arad, care contribuie la schimbarea în bine a vieţii cât mai multor oameni, care au curajul să-și atingă obiectivele de fitness și să obțină cele mai bune rezultate.

Gabriel Orga-Șandor - între pasiune și carieră
Comentează 0

Gabriel Orga-Șandor are 25 de ani și a început să se antreneze de la vârsta de 16 ani, acumulând 9 ani de experiență în domeniul culturism și fitness.

A absolvit cursul de instructor fitness și nutriționist în cadrul Academiei SmartFit Academy Timișoara în anul 2016 și de atunci profesează ca antrenor personal la sala Best Gym & Sports Arad, care se află la Casa de Cultură a Sindicatelor, Podgoria.

Tot în anul 2016 a început să participe la concursuri de culturism și fitness la categoria Mens Physique.

În 2016 a participat la concursul WBPF Romanian Championship în  Arad organizat la Sala Polivalentă unde la categoria Mens Physique a obținut locul 2.

Iar în anul 2017 a participat la cel mai important concurs de culturism și fitness din Romania la Grand Prix Pro Nutrition unde a ajuns în finală la categoria Mens Physique.

În anul 2019 a fost nominalizat la Gala Premiilor Arq unde cititorii site-ului l-au votat Cel mai apreciat instructor de fitness din Arad.

Gabriel Orga-Șandor susține că antrenamentele cu antrenor personal nu se pot compara cu nici un antrenament efectuat individual sau cu antrenamentele de grup.

„Beneficiezi de un program complet personalizat de antrenament însoțit de recomandari legate de alimentația potrivită care să susțină planul de antrenament și ai parte de un partener de antrenament a cărui misiune este să te motiveze în atingerea obiectivelor stabilite.”

Fotografiile alăturate prezintă rezultatele clienților care au urmat un plan de alimentație și de antrenament personalizat. Rezultate reale 100%.

Acestea sunt doar câteva imagini dintre persoanele care au ales programul de fitness și nutriție realizat de Gabriel Orga-Șandor și cu ajutorul planului de antrenament, consecvență si efort au obținut cele mai bune rezultate.

Pentru serviciile de antrenor personal, online coaching, nutritionist lăsați un mesaj în privat pe adresa de facebook Gabriel Orga Sandor, la nr de tel 0753536164 sau îl puteți găsi la sala Geza Fit Gym (Best Gym&Sports) Arad Podgoria Str. Corneliu Coposu nr 8

sau pe pagina de antrenor pe care va invită să o apreciați:

https://www.facebook.com/GabrielSandor93/

Instagram: gabysandor_personal_trainer

Site web: https://gabriel-sandor.bitrix24.site/

Galerie foto (18)

Articole asemanatoare