Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | VIDEO: Floare de IRIS feat. Minculescu, Filip & Morgenstern

Mii de arădeni au împânzit platoul din fața Primăriei pentru a fi „Din nou împreună“ alături de nemuritoarea formație rock, Iris.

FOTO | VIDEO: Floare de IRIS feat. Minculescu, Filip & Morgenstern
Comentează 0

Primăria Municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură și Asociația  Arad Capitală Europeană a Culturii 2021 a organizat ieri, 25 septembrie, un spectacol extraordinar de rock simfonic „DIN NOU ÎMPREUNĂ” susținut de Trupa IRIS alături de fostul vocal, Cristi Minculescu, soprana Felicia Filip, actrița Maia Morgenstern, Filarmonica Banatul din Timișoara și Filarmonica de Stat Arad.

Evenimentul a avut loc pe platoul din  fața Primăriei Arad și susține candidatura orașului nostru la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.

De asemenea, azi, 26 septembrie, va avea loc prezentarea proiectului pe care orașul nostru îl susține, în competiția pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în anul 2021, ca parte a strategiei de dezvoltare a Aradului.

Evenimentul are loc de la ora 18.00, la Fabrica de Tramvaie (SC Astra Vagoane Călători SA) situată pe Calea Victoriei nr. 33-35.

Galerie foto (142)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite