Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Primarul Falcă și-a pierdut cartea de identitate și a solicitat una provizorie pentru a putea vota

Primarul Gheorghe Falcă a constatat, înainte să meargă la secția de votare, că și-a perdut cartea de identitate, astfel că și-a amânat cu câteva ore prezența la vot.

FOTO | Primarul Falcă și-a pierdut cartea de identitate și a solicitat una provizorie pentru a putea vota
Comentează 0

Falcă își programase prezența la secția de votare la ora 13,30, însă nu s-a putut ține de program. Cu puțin timp înainte de a pleca de acasă, a constatat că nu își găsește cartea de identitate, astfel că a decis să solicite un document provizoriu și s-a prezentat la un ghișeu al Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor.

”În viață se mai întâmplă să nu găsești ceva tocmai când ai nevoie. Înainte să merg la vot, am constatat că nu îmi găsesc cartea de identitate. Sunt nevoit să îmi fac una provizorie, pentru a putea vota”, a declarat primarul pentru News.ro.

Edilul estimează că va primi documentul de identitate provizoriu în jurul orei 15,00, când va putea merge la vot.

Gheorghe Falcă (49 de ani) va candida din partea PNL pentru al patrulea mandat la Primăria Arad. Falcă este de profesie inginer constructor, este căsătorit și are o fetiță. Ales în 2004, Falcă a devenit cel mai longeviv primar al municipiului Arad de după 1990. El este și președintele organizației județene PNL, iar între 2000 și 2004 a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite