Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FOTO | Gazonul de pe stadionul UTA va fi schimbat, iar bucăți din cel vechi vor fi donate fanilor

Lucrările la Stadionul Municipal Francisc Neuman UTA sunt în derulare, iar o parte din infratructură a fost realizată. Astăzi, primarul și ziariștii au mers la fața locului pentru a vedea cum se lucrează pe șantier.

FOTO | Gazonul de pe stadionul UTA va fi schimbat, iar bucăți din cel vechi vor fi donate fanilor
Comentează 3

Primarul Gheorghe Falcă a declarat că în următoarele zile se va lucra la gazon. Cel vechi va fi scos pe bucăți și va fi donat iubitorilor sportului, pentru a avea o amintire.

”O să parcelăm gazonul, probabil în bucăţi de 50 pe 50 de centimetri şi vom dona aceste mici suprafeţe cetăţenilor care iubesc fotbalul, celor care doresc să aibă o amintire din acest stadion şi o amintire cu gazonul pe care s-au jucat atâtea meciuri frumoase ale echipei de fotbal UTA“, a spus Falcă.

Valoarea investiției în noua arenă este de 32.733.275 de lei. Stadionul va avea peste 12.000 locuri și va fi de categoria I A, conform normelor românești, și categoria a II –a UEFA.

Până acum au fost finalizare lucrările de infrastructură la peluza nordică, cea sudică și la tribuna II.

Până la finalizare, stadionul municipal va înghiți 504.735 de kilograme de armături din fier și 4.445 metri cubi de beton, iar piloții vor măsura o lungime totală de aproape 16 kilometri.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite