Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fonduri relocate la Vinga

Comuna Vinga a solicitat Consiliului Județean redirecționarea fondurilor primite spre alte investiții decât cele desemnate anterior. Astfel, 200.000 de lei, bani destinați extinderii rețelei de canalizare, vor fi redirecționați spre branșarea gospodăriilor la canalizare, iar alți 200.000 de lei, solicitați inițial pentru modernizări de străzi, se vor îndrepta spre extinderea rețelei de apă.  

Fonduri relocate la Vinga
Comentează 0

Consiliul Județean alocă, prin execuția bugetară anuală, fonduri pentru susținerea investițiilor în cele 78 de unități administrativ teritoriale ale județului nostru. Pe parcursul anului, în funcție de priorități, destinația acestor fonduri poate fi redirecționată, la cererea primăriilor și prin votul consilierilor județeni.

„Scopul nostru este de a sprijini și încuraja investițiile în orașele și comunele județului, iar administrațiile locale au rolul de a identifica și direcționa banii în funcție de necesitățile și prioritățile comunității. Voi susține orice solicitare venită din partea primăriilor, atât timp cât aceasta se dovedește a fi în folosul comunității respective”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Sumele alocate de Consiliul Județean provin din cota de 6% din impozitul pe venit, fond aflat la dispoziția Consiliului Județean.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite