Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Focuri de armă la Timişoara pentru prinderea unui urmărit naţional, condamnat pentru tâlhărie. Bărbatul a reuşit să scape

Poliţiştii au tras un foc de armă, joi seara, în municipiul Timişoara, pentru prinderea unui tânăr condamnat care se sustrage de la executarea unei pedepse de 1 an şi şase luni pentru tâlhărie, dar care a reuşit să scape, iar acţiunile de urmărire şi prindere a acestuia continuă, a anunţat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, citat de Agerpres.

Focuri de armă la Timişoara pentru prinderea unui urmărit naţional, condamnat pentru tâlhărie. Bărbatul a reuşit să scape
Comentează 0

Poliţiştii au anunţat că, joi seara, în jurul orei 22,30, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au observat un grup de persoane are se aflau în faţa unei societăţi comerciale. La vederea poliţiştilor, persoanele în cauză au început să fugă. Oamenii legii au identificat o fată, iar în urma verificărilor au constatat că fratele acesteia este urmărit naţional pentru tâlhărie calificată, pe numele lui fiind emis mandat de executare a pedepsei de 1 an şi 6 luni. Fapta s-a petrecut în 2016, iar în ianuarie 2017 s-a dat sentinţa penală pentru a fi introdus în Centrul educativ pentru minori Buziaş.

"La scurt timp după identificarea fetei, poliţiştii au observat pe o stradă din apropiere un tânăr care semăna cu cel urmărit şi au pornit în urmărirea lui. S-a executat foc de avertisment în plan vertical, dar nu s-a reuşit prinderea lui. În continuare, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru depistarea şi prinderea persoanei care acum are 20 de ani", au afirmat reprezentanţii IPJ Timiş. 

Sursa: rtv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite