Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Focuri de armă la Oradea, legături cu dezvăluirile despre fostul şef DNA Ciprian Man

Împuşcături şi panică la Oradea, în sediul firmei Marianei Gal, soţiei fostului şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Femeia este cea care, în ianuarie, a relatat presei presupusele presiuni la care ar fi fost supusă de fostul şef al DNA Oradea, Ciprian Man. 

Focuri de armă la Oradea, legături cu dezvăluirile despre fostul şef DNA Ciprian Man
Comentează 0

Femeia a sunat joi seară la 112, şi a relatat că un bărbat a deschis focul cu un pistol asupra sediului firmei sale, potrivit ebihoreanul.ro.

Sosiţi la faţa locului, poliţiştii de la Serviciul Ame, Explozivi şi Substanţe periculoase au descoperit pe un perete de sticlă 4 urme, iar în interiorul clădirii au fost găsite şi două bile, a declarat comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Potrivit aceleiaşţi surse, este posibil ca arma să fie una de tip AirSoft, neletală, dar acest fapt lucru urmează să se stabilească după expertiză.

La momentul producerii incidentului nu ar fi fost nimeni în firmă și nu au existat victime.

Soţia fostului procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.a făcut plângere pentru distrugere şi ameninţare, susţinând că se simte în pericol şi punând în legătură incidentul cu faptul că a vorbit despre fostul şef al DNA Oradea, Ciprian Man.

Mariana Gal a afirmat, în ianuarie 2019, la România TV, că Ciprian Man i-ar fi întocmit un dosar penal pentru că, în 2012, a refuzat să scrie un denunț împotriva unei cunoștințe.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite