Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Flori din Parcul Eminescu duse la piață

După principiul „și lebedele e bune de mâncat” un tânăr „întreprinzător” s-a gândit să facă un ban de bău... buzunar cu ajutorul florilor din Parcul Eminescu. Nu de alta, dar stau degeaba acolo și nu le culege nimeni. Problema a fost însă că polițiștii locali nu au avut ce face și s-au luat de el.

Flori din Parcul Eminescu duse la piață
Comentează 0

„În data de 01.04.2024, patrula de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad, a identificat și sancționat nerespectarea obligației de păstrare a integrității parcurilor și zonelor verzi, reglementată de HCLM nr. 162 din 29 iunie 2006, privind gospodărirea municipiului Arad.

Astfel, în jurul orei 05:30, polițiștii locali au surprins o persoană de sex masculin, care se grăbea să ajungă la piață cât mai de dimineață, cărând mai multe sacoșe, cu rodul “muncii” sale. După ce “a dat iama” în rondurile de flori din Parcul Eminescu, rupându-le, bărbatul le-a adunat cu grijă în plase, pregătindu-le pentru vânzare. R.N.A., în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul provizoriu în municipiul Arad, a avut însă ghinionul să se intersecteze cu echipajul poliției locale, care l-a amendat pentru fapta sa.

Direcția Generală Poliția Locală Arad avertizează că cei care au de gând să procedeze la un astfel de gest revoltător, trebuie să scoată din buzunar între 1.501 și 2.000 lei”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Sursa foto: Poliția Locală

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite