Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Flavius Domide îşi va sărbători ziua de naştere într-o atmosferă pe care o merită. „Sărbătorim un om mare”

Eveniment de suflet în acest week-end în familia UTA-ei. După jocul de sâmbătă pe care alb-roşii îl dispută în campionat, cu FC Baia Mare, şi care va debuta la ora 11 (şi la care va da lovitura de începre), urmează, în sala Ferdinand a Primăriei din Arad o lansare de carte. „Flavius Domide – copilul teribil al fotbalului arădean”.

Flavius Domide îşi va sărbători ziua de naştere într-o atmosferă pe care o merită. „Sărbătorim un om mare”
Comentează 2

Nea Gigi, cum îl ştiu toţi iubitorii de fotbal din oraşul nostru împlineşte 70 de ani, alături de el urmând a fi foşti volegi de naţională dar şi de club, precum: Dumitru, Sătmăreanu, Dembrovschi, Vigu, Pârcălab, Panea, Pojoni, Kun, Popovici, dar şi Belodedici, Puşcaş, Igna şi 3 prieteni buni de la Bekescsaba. Cu siguranţă nu vor lipsi nici cei care l-au apreciat la adevărata valoare pe Domide.

„Un eveniment deosebit. Vrem să-l sărbătorim cum se cuvine pe Domide. Un asemenea om trebuie adus în prim-planul Aradului”, a spus Gheorghe Vaczi, preşedinte Old Boys UTA.

„Tradiţia e suma valorilor perene. Zilele acestea îl sărbătorim pe Flavius Domide, unul dintre cei mai valoroşi oameni din familia UTA-ei. Unul dintre cei mai iubiţi jucători din istoria echipei noastre”, a precizat Codru Grădinariu, manager UTA.

„Flavius Domide mi-a fost antrenori la echipa de juniori, şi de aceea vorbesc cu plăcere despre el. Am avut onoare de a fi îndrumat de către dânsul. A fost un tip altfel, un alt stil de a comunica, de a le recunoaşte meritele şi de a-i premia pe elevii săi”, a spus şi Ovidiu Moşneag, consilier local.

„Sărbătorim un om mare. Domide merită acest eveniment. E născut şi crescut în Arad. Un fotbalist emblematic pentru Arad”, a transmis Gavril Biro, fost coleg cu Domide.

„Am amintiri plăcute cu Flavius Domide, de la începuturile mele ca jucător. Mă bucur că ne este alături la fiecare meci. Şi prin dânsul spiritul UTA-ei merge mai departe. Vrem ca sâmbătă să-i dedicăm victoria”, a spus şi Sorin Botiş, căpitanul actualei echipe a UTA-ei.

.......................................................

Domide a făcut parte dintr-o generație talentată, care i-a mai cuprins pe Pantea, Dumitrescu, Brosovschi, Pojoni, Gornea și Bacos la UTA. Echipă cu care a cucerit 2 titluri de campion. A jujcat în Naţionala României, pentru care a şi marcat primul gol în meciul cu Elveția, gol care avea să fie primul pe drumul spre Mexic '70. După retragerea din activitatea de jucător, în 1980 a antrenat diverse echipe de fotbal, precum UTA, Ștei, Békéscsaba, UTA și Politehnica Timișoara.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite