Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Finanțări de peste 22 milioane de lei prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny obținute de două comune arădene

Două comune arădene au obținut finanțări ce depășesc 22 milioane de lei prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Anunțul a fost făcut de deputatul liberal arădean Glad Varga.

Finanțări de peste 22 milioane de lei prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny obținute de două comune arădene
Comentează 0

„Trei noi contracte, finanţate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, au fost semnate pentru dezvoltarea infrastructurii în comunitățile din județul Arad. Investițiile vor aduce beneficii tangibile comunităților noastre, contribuind la creșterea calității vieții și la dezvoltarea durabilă a județului nostru. Împreună, construim un viitor mai bun pentru toți locuitorii Aradului”, susține Glad Varga, deputat PNL de Arad.

Astfel, comuna Socodor a obținut 6,4 milioane de lei pentru modernizare străzi și 8,59 milioane de lei pentru construirea unui pod de beton peste Crișul Alb, iar comuna Hășmaș, 7,5 milioane de lei pentru înființarea de sisteme de alimentare cu apă și asigurare sursă de apă.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite