Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Filiera putinistă: RTV o promovează pe anarhista Cerva cu cercei în culorile Rusiei, sub formă de inimioară!

Filiera putinistă: RTV o promovează pe anarhista Cerva cu cercei în culorile Rusiei, sub formă de inimioară!
Comentează 2

La nici 48 de ore de la noaptea isterică a anarhistei Codruța Cerva, un nou episod vine să întărească ideea desprinsă încă de la incidentul din Piața Victoriei: individa e coadă de topor a propagandei ruse. Mai mult, ea face parte din războiul hibrid finanțat de Moscova pentru destabilizarea României.

Duminică după-amiază, Codruța Cerva (45 de ani) a avut din nou acces la România TV, în cadrul operațiunii de aruncare a României în haos, pentru a fi slăbit astfel flancul estic al Uniunii Europene și al NATO.

Я люблю тебя, Россия!

Cerva a apărut pe micul ecran, „în fereastră” la România TV, purtând cercei în culorile naționale ale Rusiei: roșu-albastru-alb. Ea și-a ales o pereche de cercei care, odată puși în urechi, să ofere vizibilitate maximă culorilor de pe drapelul rus.

În plus, forma cerceilor e de inimioară! O adevărată declarație de dragoste: I love you, Russia! Sau, mai exact: Я люблю тебя, Россия!

Cu o zi înainte, în numeroasele intervenții la România TV, Codruța Cerva nu purta acei cercei. Schimbarea – la fel de provocatoare ca incidentul de vineri seară, din Piața Victoriei – s-a produs de sâmbătă până duminică. Asta înseamnă că fie Ambasada Rusiei lucrează și în weekend pentru colaboratorii de încredere, fie Codruța Cerva doarme cu steagul Rusiei sub pernă, pentru a-l putea folosi în orice moment.

Asocierea România TV – Codruța Cerva nu este întâmplătoare: sunt două capete de pod ale propagandei ruse. Unul – o televiziune cu istoric sinistru (interzisă în Republica Moldova; emisiunea dedicată deputatei Marina Tauber din Partidul Șor; ponegrirea constantă a Occidentului și a Ucrainei; promovarea permanentă a agendei Moscovei etc.). Celălalt – o individă care face diversiuni pe persoană fizică, urmărind 100% interesele Rusiei.

România TV este televiziunea de propagandă a fugarului Sebastian Ghiță, fost deputat PSD (2012-2016) asociat cu fostul prim-ministru Victor Ponta. Ghiță a fugit în decembrie 2016 în Serbia, unde e protejat de regimul pro-rus al președintelui Aleksandar Vucici (care, o vreme, l-a angajat pe Ponta pe post de consilier personal, acordându-i și cetățenia sârbă).

 
Sursa: Grigore Cartianu - Ziariștii


Scrie un comentariu

trimite