Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fetele din Ineu, în faţa primului examen oficial. "Sperăm să creăm o emulaţie spre sport printre fetele din zonă şi nu numai"

Fetele din Ineu, în faţa primului examen oficial.
Comentează 0

De 3 săptămâni la Ineu a pornit un proiect extrem de ofertant. La iniţiativa antrenorului CS Ineu, în micul oraşel de pe valea Crişului Alb a fost formată o echipă de fotbal feminin. Aceasta beneficiază de experienţa Cosminei Nicodin, fostă jucătoare de fotbal, care a răspuns pozitiv acestui proiect. "Nu e uşor ce încercăm să facem, pentru că suntem un orăşel mic. Nu ştiu câtă lume cunoaşte, dar antrenez o echipă de 5+1 de 2 ani. Pe acest sechelt formăm echipa de ligă secundă. Sunt multe jucătoare de 15-16, unele din Arad, una chiar din Hunedoara, o să le ajut şi eu cât pot din teren. Le asigurăm cazare şi masă, iar de la Federaţia am înţeles că se va aloca o sumă pentru sprijin. Oricine ne poate ajuta e binevenit. Sperăm să creăm o emulaţie spre sport printre fetele din zonă şi nu numai. 

Pregătirile au început de 3 săptămâni, şi avem deja programat meci oficial", a spus Cosmina Nicodin. Pe 17 septembrie, CS Ineu are meci programat în Cupa României, la Hunedoara. De asemenea, pe 27 septembrie, în prima etapă a ligii secunde feminine, gruparea zărăndană va debuta pe teren propriu cu reprezentanta judeţului Bihor, mai precis echipa din comuna Lugaş.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite