Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Festivitatea de premiere a elevilor școlii gimnaziale din Chisindia (FOTO/VIDEO)

În viața oricărui școlar există două momente speciale marcate de sensibilitate și trăire emoțională, respectiv ziua începerii și cea a încheierii anului școlar.

Festivitatea de premiere a elevilor școlii gimnaziale din Chisindia (FOTO/VIDEO)
Comentează 0

Pentru elevii Școlii Gimnaziale din localitatea Chisindia, ziua de joi, 14 iunie 2018, a reprezentat un moment special, festivitatea de încheiere a unui  an școlar. Așadar cu mic cu mare elevii  însotiți de părinți și bunici au sosit în curtea școlii pentru a striga ultima dată prezent în acest an școlar.

Nu a fost ușoară nici despărțirea de doamna învățătoare pentru elevii clasei a IV-a, cei care peste câteva luni vor intra într-un alt colectiv.

În acest context de sarbătoare și bilanț alături de elevi, noi, dascălii ne-am bucurat și am sărbătorit împreună tot ceea ce am trăit în cursul acestui an școlar: emoții, bucurii, satisfacții, împliniri, dar uneori și tristețe sau insuccese.

La finalul acestui an școlar  ne mândrim cu o rată a promovabilității elevilor nostri de peste 95%, dar și cu rezultatele bune și foarte bune obținute atât la învățătură cât și la competițiile școlare sau extrașcolare la care au participat.

Acum la sfârșit în numele conducerii Școlii Gimnaziale Chisindia adresăm tuturor parinților, bunicilor elevilor și absolvenților nostri gânduri bune de sănătate și fericire, iar celor mici să se bucure din plin de vacanța de vară care le stă în față.

Director,

prof. Sulincean Manuel

Articole asemanatoare