Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Festivalul Particles - în noul parc din zona 300

Inaugurat de curând,  noul parc din zona 300 a fost ales ca locație pentru cea de-a 5-a ediție a festivalului Particles. Se anunță 3 zile intense de concerte, ateliere, expoziții, lecturi, proiecții de film și activități în natură dedicate copiilor și familiilor.

Festivalul Particles - în noul parc din zona 300
Comentează 0

Pe parcursul festivalului vor avea loc 5 ateliere diferite la care arădenii sunt invitați să participe și să-și descopere creativitatea: Pictează cerul – Atelier de artă experimentală cu Anca Raluca (vineri 2 iunie), Liriclip – Atelier de videopoeme cu Andrei Doboș (vineri 2 iunie și sâmbătă 3 iunie), Atelier de teatru cu Timeea Pădurean (sâmbătă 3 iunie), Atelier de reciclare materiale cu Onek (duminică 4 iunie) și Atelier de percuție cu Tudor Teodoresc (duminică 4 iunie). 

Pe lângă atelierele și expozițiile din Noul Parc Micălaca, arădenii vor putea asista la performance-ul Rădăcini de și cu Lonetta Maier (alături de care vor putea să practice și clase de Yoga în natură) și vor avea ocazia să asiste la o serie de lecturi cu scriitorii Cristina Alexandrescu și Răzvan Andrei.

Serile marca Particles vor fi acompaniate de concerte de muzică live unde vor urca pe scenă artiștii: Comuna 30; IIOANA și LVX Machina (vineri, 2 iunie); Mimi Sălăjan, Zimbru și Omul cu șobolani (sâmbătă, 3 iunie) și Sounds of Om (duminică, 4 iunie).

Intrarea la toate evenimentele din cadrul festivalului este liberă.

Particles este un proiect cultural al Asociației Citizenit, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

 

 

 

 

 


Scrie un comentariu

trimite