Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Festival după pauză: UTA - Olimpia Satu Mare 4-1

După insuccesul neaşteptat de la Mioveni, UTA s-a revanşat în faţa propriilor suporteri, obţinând un succes clar cu Olimpia Satu Mare. 

Festival după pauză: UTA - Olimpia Satu Mare 4-1
Comentează 0

O primă repriză albă, dar cu o grămadă de ocazii clare ale UTA-ei, irosite Burlă, Curtuiuş. Rus, Chindriş sau Botiş. Hlistei avea să anunţe deschiderea scorului, care s-a produs la 8 minute de la reluare, tunci când Strătilă e faultat în careu de Iuhas, care e și avertizat. Penalty-ul dictat de central e xecutat de același Strătilă în stânga portarului oaspeţilor și e 1-0. 

O dată primul gol marcat au urmat unul după altul, altele 3. În minutul 61 mingea a ajuns cu noroc la Rus, la 15 metri, acesta a tras cu stângul lângă bară la colțul scurt. Mai întâi lui Man i se anulează un gol, după care, în minutul 71 Man i-a pasat lui Curtuiuș la 6 metri, acesta trage în Băican, mingea îi revine lui Copil la 7 metri, care trimite sub bară, 3-0. În minutul 89 se face 4-0: Hlistei a tras în blocaj după pasa lui Tănase, mingea îi rămâne lui Man la 14 metri care înscrie cu latul la colțul lung. În prelungiri oaspeţii înscriu golul de onoare, dar UTA rămâne cu punctele după un joc consistent, chiar dacă reulitele au venit după pauză.

UTA: Miron – Polgar, Gligor, Botiș, Burlă (Filaret) – Strătilă (Man), Chindriș,Tănase,  Hlistei – Rus (Copil), Curtuiuș.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite