Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Festival AOA pe plaja de la Ghioroc - în siguranță

În acest sfârșit de săptămână, pe plaja Ghioroc, va avea loc festivalul Arad Open Air, un eveniment de amploare din județ. În acest context, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad vor acţiona cu efective suplimentare faţă de dispozitivul curent, pe raza localității și pe DN 7, DJ 709 și DJ 708/B, pentru îndeplinirea responsabilităţilor necesare asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, fluidizarea traficului rutier şi prevenirea oricăror evenimente neplăcute. 

Festival AOA pe plaja de la Ghioroc - în siguranță
Comentează 0

Astfel, în perioada 28 – 30 iulie, polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, specialiști din cadrul Serviciului Județean de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu jandarmi, pompieri, precum și cu reprezentanți ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Arad vor acţiona, zilnic, în sistem integrat, atât în zona de desfășurare a festivalului cât și pe șoselele care converg spre Plaja Ghioroc.

Efectivele de poliție planificate în serviciu vor desfășura activități pe două paliere: unul este cel de prevenire și descurajare a faptelor antisociale și a consumului de substanțe interzise, iar al doilea este cel de combatere a infracțiunilor și impunere fermă a legii.

Poliţiştii rutieri vor acţiona cu aparatele radar pentru asigurarea fluenţei circulaţiei şi siguranţei deplasărilor, în zonele cu risc ridicat de producere a accidentelor de circulaţie şi la orele când se înregistrează fluxuri importante de persoane şi autovehicule. Totodată, vor fi utilizate aparatele alcooltest și DrugTest, pentru depistarea șoferilor care conduc sub influența alcoolului și/sau drogurilor.

Polițiștii arădeni vă recomandă să respectați normele legale în vigoare, iar în perioada concertelor să supravegheați în permanență bunurile pe care le aveți asupra dumneavoastră, să nu intrați în polemici cu persoane recalcitrante și să nu consumați alcool în exces. Având în vedere temperaturile ridicate din această perioadă, vă recomandăm să urmați sfaturile I.S.U. Arad, pentru a nu fi afectați de efectele caniculei.

În cazul în care luați cunoștință despre săvârșirea unei fapte penale sau contravenționale, vă rugăm să vă adresați celui mai apropiat polițist sau să sunați la numărul unic de urgență 112”, spun reprezentanții IPJ Arad.

 


Scrie un comentariu

trimite