Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Femeie moartă în accident cu Volkswagen contra Citroen la ieșirea din Sântana (FOTO)

Femeie moartă în accident cu Volkswagen contra Citroen la ieșirea din Sântana (FOTO)
Comentează 1

Miercuri, 24 iunie in jurul orei 18.30, un autoturism Volkswagen, care circula dinspre Santana la aproximativ 3 km de la iesirea din localitate s-a ciocnit frontal cu un autoturism Citroen,  ce venea din directia Zimandu Nou.

In urma impactului pasagera. o femeie de 31 de ani, ce de pe scaunul din dreapta în Citroen-ul condus tot de catre o femeie, a decedat.

Cealalta femeie (născută în1973), cea care condusese Citroen-ul, a suferit multiple leziuni, fiind transportata de catre un elicopter SMURD la Timișoara, iar cei trei barbati din Volkswagen au fost transportati la Spitalul Judetean Arad de catre SMURD si Ambulante, după ce în prealabil fuseseră scoși afară din autoturism de către Detașamentul de Descarcerare al ISU Arad.

 

”Din primele cercetări la fața locului, polițiștii au stabilit următoarele:
Astăzi, în jurul orei 18.30, o femeie de 46 de ani, din Sântana, a condus un autoturism pe DJ791, dinspre Zimandu Nou înspre Sântana.
În timpul efectuării unei depășiri neregulamentare, a observat că din sens opus se apropie un alt autovehicul, a virat brusc la dreapta, intrând în derapaj, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani din Almaș.
În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 31 de ani, pasageră în primul autoturism și rănirea ușoară a conducătoarei autoturismului. De asemenea, au fost răniți ușor conducătorul autoturismului accidentat și alți doi bărbați din același autoturism, în vârstă de 32 respectiv 45 de ani. Conducătorii auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, după cum ne-a relatat Biroul de presă al IJP Arad

 

Vasile Zărăndan

Galerie foto (10)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite