Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Femeia atacată de soț este sub observația medicilor. Care este starea ei de sănătate

Femeia este internată la Secția de Chirurgie Generală 1 a Spitalului Județean și din fericire, este stabilă și conștientă. Potrivit unor informații pe care le deținem, ea nu a fost supusă unor intervenții chirurgicale majore, medicii doar i-au cusut rănile, pentru că din fericire, loviturile de cuțit nu i-au afectat organele interne. Când a fost transportată la spital, femeia de 46 de ani, de loc din comuna Bata, prezenta plăgi prin tăiere la nivelul mâinilor, al gâtului și toracelui, fără să aibă leziuni în zona abdomenului.

Femeia atacată de soț este sub observația medicilor. Care este starea ei de sănătate
Comentează 0

Ieri, în jurul orei 14.20, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre un scandal în familie, într-un apartament de bloc din cartierul Aurel Vlaicu. S-a stabilit că un bărbat de 39 de ani și-a atacat soția cu un cuțit, după care s-a aruncat de la etajul 4 al blocului. 

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului, femeia fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Din primele verificări, între cei doi soți și nu era cunoscută o stare conflictuală, incidentul fiiind cauzat de un conflict spontan. Tragedia s-a produs la blocul A40, de la intersecția străzilor Stupilor cu Poetului. 

Femeia, în vârstă de 46 de ani, a suferit plăgi multiple prin tăiere, dar a scăpat cu viață. Bărbatul și-a înjunghiat soția în fața copilului de 12 ani, băiat care a și sunat la 112. Se pare că bărbatul de 39 de ani a mers în uscător și de acolo a sărit de la etajul patru al blocului, iar în cădere a lovit o balustradă de la balcon. 


Scrie un comentariu

trimite