Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FELBA: prezentare incendiară la aniversarea a zece ani ai Domeniului Lupaș

FELBA: prezentare incendiară la aniversarea a zece ani ai Domeniului Lupaș
Comentează 2

Cu prilejul aniversării a zece ani de activitate Domeniul Lupaș a organizat un eveniment de amploare, al cărui invitat a fost (nu întâmplător) cunoscuta creatoare de modă FELBA.

Printre tombole, premii și multe alte surprize puse în scenă de către gazde, FELBA a prezentat trei colecții (rochii de seară și rochii de mireasă) apreciate la superlativ de către cei peste 600 de invitați prezenți.

„A fost o seară perfectă d l Marian Lupaș dând dovadă de profesionalism și generozitate față de toți invitații și s-a depășit pe sine atunci când a pus la loterie premiul cel mare: o nuntă gratuită din partea domeniului”, ni s-a confesat la final FELBA, care s-a molipsit de generozitatea gazdei și, la rândul ei, a acordat două premii: un voucher de 1000 roni pentru rochia de mireasă și un voucher cu rochie de în chiriat (gratuită).

De asemenea au mai acordat câte un premiu și Diana Rednei și Adriana Nini Silvia, artistele din culise ce au asigurat machiajele impecabile și coafurile spectaculoase fabuloaselor MANECHINE FELBA. 

 

Cronicar monden: Sara N. Dan

Foto: Sorin Șipanu

Galerie foto (33)


Scrie un comentariu

trimite