Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FCC UAV Arad termină anul cu o victorie facilă contra celor de la CSM Târgu-Mureș

FCC UAV Arad termină anul cu o victorie facilă contra celor de la CSM Târgu-Mureș
Comentează 0

Joi seara, Sala Sporturilor Victoria din Arad a găzduit meciul de baschet feminin din cadrul etapei a 7-a a LNBF Getica 95: FCC UAV Arad – CSM Târgu Mureș 90-43, pe sferturi 29-9, 21-13, 16-15, 24-6.

În fața celor 250 de spectatori prezenți la meci, echipa arădeană a controlat jocul de la început până la sfârșit, doar în sfertul al 3-lea echipa din Târgu Mureș a reușit un joc mai bun, în special pe faza de apărare.

Din nou MVP-ul partidei a fost cehoaica Tereza Vitulova de la echipa FCC UAV Arad, care a reușit un double-double cu 19 puncte marcate și 12 recuperări. De remarcat și evoluția tinerei jucătoare de la galben-albastre: Boglarka Biszak, cu 17 puncte marcate și 6 recuperări.

Pe parcursul meciului jucătoarea arădeană Anamaria Ciotir a părăsit terenul accidentată, iar Alexandra Ghiță a rămas pe bancă din cauza unei răceli.

Pentru echipa din Arad a fost practic un antrenament cu public, diferența de valoare fiind foarte clară față de târg-mureșence, atingerea “sutei” fiind foarte aproape aseară. A fost cea mai categorică victorie din sezonul curent pentru FCC UAV Arad.

„Meciul a fost destul de greu pentru noi, suntem o echipă tânără, nou formată, încercăm să progresăm de la meci la meci, echipa adversă a fost net superioară astăzi. Să sperămcă în curând va veni și o victorie pentru noi” , a declarat Georgiana Plavitu (CSM Târgu Mureș).

Echipe și marcatoare:

FCC UAV Arad: Tereza Vitulova 19 puncte, Boglarka Biszak 17 puncte, Bianca Voica Nagy 15 puncte,

Andrea Easley 11 puncte, Andreea Mititelu 11 puncte, Taylor Murray 10 puncte, Paloma Cucu 3 puncte, Anamaria Ciotir 2 puncte și Andreea Fleșer 2 puncte.

Pe bancă: BlancaValea, Alexandra Ghiță, Brankica Hadzovici (C).

Antrenor: Miroslav Popov

CSM Târgu Mureș:

Alexandra Bobar 11 puncte, Dora Ardelean (C) 9 puncte, Alexis Cortez 9 puncte, Sara Solyom 8 puncte, Andreea Feises 4 puncte, Kinga Domokos 2 puncte. Au mai jucat: Adina Ciciovan, Timea Czimbalmos și Giorgiana Plavițiu

Reporter: Adrian Brădean

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite