Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FCC ICIM Arad şi-a "betonat" lotul cu două jucătoare U23

Campania de achiziţii la FCC ICIM Arad se apropie de sfârşit. Oficialii celei mai titrate echipe din sportul arădean au perfectat transferurile a două jucătoare tinere. 

FCC ICIM Arad şi-a
Comentează 0

Teodora Neagu joacă pe postul 4 şi a debutat anul trecut la Naționala României, în preliminariile EuroBasket Women 2019. Neagu măsoară 1.82 cm în înălțime şi 22 de ani. În ediția precedentă de campionat a fost jucătoarea U22 de bază pentru campioana României, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe. A debutat în prima ligă la Danzio Timișoara, formație cu care a izbutit să cucerească în 2013, titlu național la categoria U23. A jucat la naționalele de junioare la Campionatul European U16 din 2012, la Campionatul European U18 din 2014, iar în 2015, a participat cu România la Campionatul European rezervat echipelor sub 20 de ani.

Rita Bartok are 18 ani, măsoară 1.90 cm în înâlțime și evoluează pe postul de pivot. În ediția precedentă de campionat, noua jucătoare a ICIM-ului a jucat pentru formația ACS KSE Târgul Secuiesc. Are în palmares două medalii de bronz la campionatele de juniori U18 și U20.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite