Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FCC ICIM Arad e la un punct de podium. Tavic: "A fost important să continuăm în acelaşi ritm din ultima perioadă"

FCC ICIM Arad e la un punct de podium. Tavic:
Comentează 1

Antrenorul Bogdan Bulj a reuşit să formeze, cu răbdare, un grup compact la FCC ICIM Arad care începe să funcţioneze la parametri optimi. Aşa au venit victoriile, aproape una după alta, cu un joc colectiv ce a dat rar greş în ultimele runde. De fiecare dată a ieşit la rampă şi câte o jucătoare, care s-a evidenţiat printr-o evoluţie individuală de excepţie. Aşa s-a întâmplat şi aseară, când pe lângă forţa grupului, MVP-ul Aradului s-a numit Matea Tavic. O jucătoare constantă, care în dsputa câştigată în faţa Timişoarei 27 de puncte, plus alte câteva realizări, care i-au ridicat la cifra 30 capitolul eficienţă.

"În primul rând vreau să-mi felicit colegele, antrenorul şi întregul staff pengtru acest succes important. Sunt fericită că am debutat în noul an cu victorie. A fost important să continuăm în acelaşi ritm din ultima perioadă. Timişoara e o echipă bună, cu multe individualităţi, dar noi am jucat la un nivel înalt, cu încredere pe întraega durată a disputei. Le mulţumesc suporterilor care au fost şi de această dată alături de noi. Trebuie să continuăm să muncim la fel de mult şi să continuăm să câştigăm", ne-a declarat Matea Tavic.

Ajuns pe locul 5 la 1 punct de podium, FCC ICIM Arad se pregăteşte acum de un alt duel de foc, pe 13 ianuarie, la Satu Mare, cu a doua clasată în Liga Naţională de Baschet Feminin.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite