Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

FCC Baschet UAV Arad a pierdut cu 76-61, prima partidă din finala LNBF, disputată în compania fetelor de la Sepsi (FOTOREPORTAJ)

FCC Baschet UAV Arad a disputat în această după-amiază prima partidă din finala Ligii Naţionale de Baschet Feminin (LNBF), în compania formaţiei Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, campioana en-titre.

FCC Baschet UAV Arad a pierdut cu 76-61, prima partidă din finala LNBF, disputată în compania fetelor de la Sepsi (FOTOREPORTAJ)
Comentează 0

La fel ca şi semifinalele, finala se dispută după sistemul „cel mai bun din cinci jocuri”, primele două partide fiind programate pe Sesi Arena, astăzi şi mâine. La final, gazdele s-au impus cu 76-61, asta după ce la pauză au condus cu 48-27.

Partida de astăzi a începiut de la ora 17.30 şi a fost transmisă în direct de TV Arad şi FRB TV. Partida de mâine va începe de la ora 19, urmând ca marţi, pe 26 aprilie, finala să se mute la Arad, în Sala Polivalentă, partida urmând să înceapă de la ora 19.

„Cedăm duelul de astăzi din Sepsi Arena, dar nu cedăm! Mâine jucăm meciul 2, de la ora 19. #HaiArad”, este mesajul postat de Facebook imediat după finalul partidei de astăzi de reprezentanții clubului arădean.

Foto: Lucian Ciobanu

Galerie foto (32)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite