Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fățărnicia USR Arad: în comisii au votat bugetul municipiului, fără amendamente

Fățărnicia USR Arad: în comisii au votat bugetul municipiului, fără amendamente
Comentează 0

Așa cum ne-a obișnuit USR Arad aceștia fac circ doar de dragul de-al face și de ochii lumii. Dacă aceștia au făcut tam-tam pe subiectul Filarmonicii mai ales, iată că astăzi au votat în comisiile de specialitate bugetul Aradului. Culmea este și faptul că aceștia au avut doar critici la adresa administrației locale, dar când au avut ocazia să vină cu soluții în acest sens nu au făcut-o. Printre consilierii USR care au votat favorabil bugetul se numără Florin Stana, cel care a fost propunerea USR pentru postul de viceprimar, dar și consilierul Siegfried Meyer. 

Aceștia nu au venit în comisie nici măcar cu un amendament la bugetul orașului. Mâine se vor întâlni și restul comisiilor, dar cel mai probabil dacă cei doi consilieri USR au votat bugetul, la fel vor face și colegii lor. Astăzi s-au întâlnit comisiile de specialitate 1 și 3, adică comisia de finanțe și cea de mediu.

Votul pe buget nu este final, urmând ca vineri consilierii tuturor partidelor să se întâlnească în ședința CLM pentru a vota proiectele de pe ordinea de zi. 

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite