Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fata declarată moartă a fost găsită după 10 ani! În viaţă!

Deși pare un scenariu desprins din telenovele, în China au găsit o fată de 24 de ani într-un internet cafe care dispăruse în urmă cu 10 ani. 

Fata declarată moartă a fost găsită după 10 ani! În viaţă!
Comentează 0

Erau convinși că a murit. Au trecut 10 ani de la ultimul contact. Dintr-un punct de vedere însă, povestea lui Xiao Yun din China are un final fericit. Tânara de 24 de ani a fost găsită într-un internet cafe în urmă cu câteva zile.

Totul a început în urmă cu 10 ani când, ca orice adolescentă, Xiao Yun s-a certat cu mama ei. În urma respectivului episod însă, fata a decis să fugă de acasă. De atunci, și-a petrecut cea mai mare a vieții în internet cafe-uri. Partea cea mai ciudată a poveștii este că a beneficiat de ajutor pe parcursul întregii perioade din partea bunicilor, care nu s-au gândit să le spună părinților lui Xiao Yun că aceasta trăiește.

În orice caz, ideea este că în cea mai mare parte a celor zece ani tânăra ajunsese efectiv să locuiască în internet cafe-uri. Să trăiască din mila patronilor și, uneori, să facă niște bani angajându-se ca și casier în aceleași stabilimente. Episodul tragic s-a încheiat cu un control de rutină al poliției locale care a observat că Xiao folosea un buletin fals. Pe parcursul interogatoriului care a urmat, aceasta a recunoscut că a fugit de acasă în urmă cu 10 ani.

"Am o personalitate încăpățânată și nu am răbdare, așa că obișnuiam să mă iau de ea. Dar acum au trecut 10 ani și este adultă. Nu o să mă mai cert cu ea.” Mama tinerei și-a manifestat entuziasmul după eveniment și a mai povestit că pe parcursul întregii perioade a făcut un efort să nu-și schimbe numărul de telefon în speranța că va fi contactată de fiica ei.

sursa: playtech.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite