Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fashion Show on the Bridge, un eveniment inedit de Zilele Aradului

14 designeri  și-au dat întâlnire în această seară la Arad la Fashion Show on the Bridge, organizat în cadrul Zilelor Aradului. Ineditul acestei eveniment de modă a fost  spațiul neconvențional ce-l găzduiește. Pentru prima dată pasarela peste râul Mureș s-a transformat în podium pentru nu mai puțin de 50 de modele. Cătălin Botezatu, Clara Rotescu, Elena Lăslean, Vali Cioban, Andreea Costache, Mirabela Frai, Agnes Brown, Ilonca Bianca sunt numai o parte din designerii care si-au prezentat creațiile într-un show care a fost unul de zile mari. 

Fashion Show on the Bridge, un eveniment inedit de Zilele Aradului
Comentează 1

“Într-un an în care încercăm, încetul cu încetul, să revenim la normalitate, organizăm acest eveniment care se desfășoară sub sloganul #arădenipentruarădeni. Este și motivul pentru care mare parte din designerii care își vor prezenta creațiile sunt din Arad. Avem și invitați speciali cărora le mulțumim pentru faptul că au acceptat să fie alături de noi.“, a afirmat primarul Călin Bibarț în deschiderea conferinței de presă susținută joi, 19 august 2021, cu numai câteva ore înainte de startul evenimentului.

Cătălin Botezatu se numără printre invitații speciali ai evenimentului. El recunoaște că ideea organizării unei prezentări de modă pe un pod este cu adevărat interesantă.

“Este vorba despre un eveniment unic în țară.  Nu am mai auzit 2 săptămâni să se desfășoare zilele unui oraș. Agenda este impresionantă, iar noi suntem onorați să facem parte din aceasta agendă minunată. Sper să facem o figură frumoasă, pentru că nimeni nu a mai făcut în România și în Europa de Est o prezentare pe un pod.  Este un eveniment unic pentru țară și pentru oraș.”, a declarat designerul Cătălin Botezatu.

Clara Rotescu, un designer de talie internațională, a prezentat o colecție inedită la Fashion Show on the Bridge.

“Este onorantă ideea de #arădenipentruarădeni.  Este extraordinar să ne aflăm astăzi aici.  Vali Cioban cu care eu m-am văzut la Viena de mai multe ori, împlinește 30 de ani de activitate, ceea ce spune foarte multe despre design-ul din România. Tot din Arad o cunoaștem de mai mult de 30 de ani, pe Eli Lăslean care și-a făcut treaba și a pus o cheie în acest oraș.  E minunat că prin evenimentele care se organizează este bifată creativitatea românilor”, a punctat designerul Clara Rotescu.

Unul dintre cei mai apreciați designeri arădeni, Vali Cioban a deschis singurul Fashion Show on the Bridge din țară!

“Mă bucur că am reușit să vin la acest eveniment; ca de fiecare dată, sunt alături de Aradul meu, oriunde mă duc în lume. Veți avea o surpriză diseară. Am încercat să facem un altfel de show, mai ales că anul acesta împlinim 30 de ani de activitate. Am vrut să fac o piesă care să poată fi purtată în cel puțin 30 de feluri.  Datorită arădenilor mei, sunt acolo unde sunt acum și vă aștept diseară la show!”, a fost mesajul designerului arădean.

Doamna modei românești, Ellis a adus la Fashion Show on the Bridge o colecție pentru toate iubitoare de stil!

Eu și Vali Cioban am început cam deodată. Eu spun că din punct de vedere al frumosului, Aradul chiar are cu ce se mândri. Sunt bucuroasă că am reușit să duc stindardul Ellis timp de 30 de ani.  Sper că diseară, domnul primar, să fie mândru de noi! “, a afirmat designerul Eli Lăslean.  

Fashion Show on the Bridge a început la ora 20.00 și imaginile de la eveniment au fost proiectate pe un ecran amplasat în Parcul Mihai Eminescu în zona “La băncuțe”.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite