Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Farmecul Copilăriei“, ediția a XII-a, în Parcul „Aventura Voinicilor“

Evenimentul dedicat copiilor „Farmecul Copilăriei – Arădenii retrăiesc amintiri duminica“, ediția 2024, va fi organizat, în Parcul „Aventura Voinicilor“ din municipiul Arad, prima întâlnire cu cei mici fiind programată duminică, 19 mai.

„Farmecul Copilăriei“, ediția a XII-a, în Parcul „Aventura Voinicilor“
Comentează 0

Astfel, de la ora 17.00, copiii vor putea să participe la activități recreative: ateliere de creație, jocuri, pictură pe față.

După care, de la ora 18.00, va urma un show de excepție, pentru că organizatorii au un invitat special: pe magicianul Cătălin Pintea, care va aduce în fața celor mici și mari spectacolul „Magic Show“.

Cu o activitate de peste 10 ani, Catalin Pintea, a participat în anul 2013 la show-ul „Românii au Talent“ unde, a ajuns în semifinala concursului.

Un an mai intarziu, în 2014, a parcurs mai multe orașe din țară unde a susținut spectacole de magie în fața a sute de oameni.

În 2015 a prezentat în Arad cel mai mare spectacol de magie pentru copii (Hocus – Pocus de ziua ta) în colaborare cu actori cunoscuți arădeni.

În 2018, Cătălin, a deschis prin viziunea sa magică primul atelier de dezvoltare personală din România pentru copii prin magie, „Școala magică“.

Acest proiect a contribuit la dezvoltarea emoțională a numeroși copii care au dobândit mai multă încredere în ei, abilități și iscusință.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad.

Foto: Arhiva

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
















Inchide