Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fără sprijin de la Guvern, Aradul poate să rămână fără căldură şi apă caldă de săptămâna viitoare!

Conducerea CET Arad şi CET Hidrocarburi solicită de urgenţă sprijinul Guvernului, într-o situaţie extrem de delicată. Datoriile acumulate au ajuns într-un punct în care este în pericol iminent sistarea activităţii CET, încetarea furnizării căldurii şi apei calde către populaţie şi agenţii economici.

Fără sprijin de la Guvern, Aradul poate să rămână fără căldură şi apă caldă de săptămâna viitoare!
Comentează 0

În urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie, s-a reuşit achiziţionarea unei cantităţi de gaze pentru a asigura funcţionarea până luni inclusiv, la parametri reduşi. Dacă CET nu va primi finanţare imediat, Aradul poate să rămână fără căldură şi apă caldă de săptămâna viitoare!

În ultimii ani, am primit sprijin din partea Primăriei Arad, care a permis funcţionarea CET şi furnizarea agentului termic pentru arădeni. Recent, am avut o serie de discuţii cu parlamentari şi reprezentanţi ai Guvernului, în care am arătat situaţia grea în care ne aflăm şi pericolul iminent de a sista furnizarea căldurii şi apei calde în Arad. Aşteptăm un sprijin concret şi din partea Guvernului.

Solicităm prin intermediul mass-media intervenţia de urgenţă a Guvernului şi administraţiei locale care să permită funcţionarea CET în continuare!


Scrie un comentariu

trimite