Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Conduceau pe drumurile publice fără permis sau în stare de ebrietate

Mai multe persoane au fost prinse conducând vehicule în timp ce erau în stare de ebrietate sau fără permis. Polițiștii din Sintea Mare au oprit în trafic o motocicletă condusă pe D.N. 79/A, în localitatea Sintea Mare, de un tânăr de 25 de ani, din Țipar. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o îmbibație alcoolică de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conduceau pe drumurile publice fără permis sau în stare de ebrietate
Comentează 0

Un bărbat de 47 de ani, cetățean german, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe Calea Timișorii, având o alcoolemie de 0,58 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

O femeie de 37 de ani, din Pâncota, a fost depistată de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, în localitatea Odvoș, având dreptul de a conduce suspendat în perioada 23 octombrie - 21 noiembrie a.c..

Fără permis de conducere, în trafic, a fost depistat, în Semlac, un bărbat de 31 de ani, din Secusigiu, și pe strada Mucius Scaevola, din municipiu, un tânăr de 16 de ani.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.


Scrie un comentariu

trimite