Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Fără cazuri de vaccinarea la chiuvetă la Spitalul Judeţean

După cum vă informam, managerul unuia dintre spitalele din Timişoara trăgea un semnal de alarmă cu privire la un fenomen periculos observat de medici: vaccinarea la chiuvetă.

Cristian Oancea, directorul Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara susţine, potrivit adevarul.ro, că medicii de la Spitalul de Cardiologie de la Pădurea Verde au avut pacienţi care au făcut forme severe de Covid-19, deşi spuneau că sunt vaccinaţi. „Este un fenomen «vaccinarea la chiuvetă»”, iar astfel de cazuri ar mai fi fost şi la Cluj. Astfel, poliţiştii au întocmit un dosar penal.

Fără cazuri de vaccinarea la chiuvetă la Spitalul Judeţean
Comentează 0

În aceste condiţii am luat legătura cu reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, dorind să aflăm dacă vaccinarea la chiuvetă a fost observată şi de medicii de aici.

Potrivit celor declarate de Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, în momentul de faţă numărul pacienţilor vaccinaţi şi internaţi după ce au făcut totuşi COVID-19 este de şase, cinci fiind cu forme uşoare spre medii, iar unul cu o formă gravă, drept pentru care este internat la Terapie Intensivă. Având însă în vedere vârsta pacientului, care are 80 de ani, medicilor le este greu să creadă că s-ar fi vaccinat fictiv.

Mai multe paturi pentru bolnavii de COVID-19

Mai trebuie spus că, în cadrul Comandamentului de Criză al SCJU Arad s-a decis creșterea numărului de paturi destinate pacienților cu infecție SARS CoV-2  cu 33, la etajul I al clădirii din strada Stephan Ludwig Roth. Această decizie vine în contextul creșterii numărului de persoane confirmate cu infecție SARS CoV-2 și care necesită internare. 
„În urma modificării de structură la nivelul spitalului sunt disponibile 62 de locuri pe secțiile COVID-19 din strada Stephan Ludwig Roth, zece paturi pentru copii în cadrul Compartimentului Boli Infecțioase Copii și patru paturi pentru pacientele care necesită internare în Secția Clinică Obstetrică Ginecologie. Astăzi avem 36 de pacienți confirmați cu infecție SARS CoV-2, dintre care, trei pacienți sunt internați în Compartimentul de Anestezie și Terapie Intensivă COVID-19 și doi minori pe Compartimentul Boli infecțioase Copii, iar 31 pe secțiile COVID-19 din strada Stephan Ludwig Roth. De asemenea dintre cei 36 de pacienți, șase sunt vaccinați”, a declarat ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

Citiţi şi: Vaccinarea la chiuvetă: în spitalele din Timişoara apar pacienţi „vaccinaţi”, dar cu forme grave de COVID-19

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite