Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Familia lui Schumacher, acuzată că ascunde adevărul în cazul fostului campion mondial

Familia lui Schumacher, acuzată că ascunde adevărul în cazul fostului campion mondial
Comentează 0

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Michael Schumacher acuza familia fostului mare sportiv ca ascunde adevarul in privinta starii de sanatate a acestuia.

Fostul manager al lui Schumacher, Willi Weber, a acuzat-o pe sotia lui Michael, Corinna, ca tine adevarul departe de fanii fostului sportiv.

"Familia Schumacher nu spune intreg adevarul! Vorbesc insa degeaba, nu se mai tine cont de parerea mea. Cand sunt singur acasa si suna telefonul, de multe ori simt ca va fi Michael si-mi va spune 'Willi, ce mai faci?' Speranta moare ultima", a afirmat Willi Weber, citat de The Mirror.

La sfarsitul anului trecut, familia Schumacher a anuntat ca nu va mai face niciun anunt cu privire la starea de sanatate a lui Michael.

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie 2013, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca. Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii. Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie 2014.

sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite