Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Expoziție de afișe cu tema "Ziua internațională a habitatelor" la Liceul Tehnologic Vinga

In data de 31 octombrie 2017, in cadrul Liceului Tehnologic Vinga a avut loc o expozitie de afise cu tema "Ziua internationala a habitatelor" organizata de catre profesor Bota Calin, impreuna cu elevii claselor a VI-a si a VII-a.

Expoziție de afișe cu tema
Comentează 0

Prin marcarea acestui eveniment s-a dorit constientizarea in randul elevilor a problemelor de mediu din societatea actuala, cat si a solutiilor ce pot fi luate pentru reducerea poluarii,fenomen care afecteaza tot mai multe habitate a animalelor salbatice.

De asemenea prin aceasta activitate, elevii au putut sa-si puna in valoare aptitudinile artistice si creativitatea, prin realizarea unor desene, dar si sa-si dezvolte capacitatea de munca in echipa, 

Elevii au dat dovada de o implicare deosebita in realizarea acestui eveniment, prin lucrarile foarte bine realizate, dar si prin dorinta lor de a participa la acest eveniment, participare care a fost benevola.

Conducerea liceului, reprezentata de doamna director Ivan Nicoleta, a apreciat oportunitatea desfasurarii acestui eveniment, cat si rezultatele muncii elevilor.

De asemenea atat doamna director Ivan Nicoleta, cat si doamna director adjunct Lucian Rodica, considera foarte importanta implicarea si participarea elevilor in activitati extrascolare de acest tip, dar si faptul ca elevi din clasele a VII-a A si a VIII-a B au participat la concursul "Delta Banatului " din localitatea Satchinez in data de 23 octombrie.

Galerie foto (2)


Scrie un comentariu

trimite